• nl
  • en

Voorzieningen

Bij Invictus geloven we dat paarden behoefte hebben aan licht, dit creëert een rustige omgeving. Daarom hebben de paarden elk een ruime, lichte box. De paarden kunnen gedurende de dag buiten staan op de 10 hectare grond die Invictus omringt.

Rijbanen

Er zijn 2 professionele rijbanen beschikbaar met een goede gedraineerde bodem, zodat er nagenoeg ieder jaargetijde gereden kan worden. Een baan is 20 x 40 meter, de tweede baan is 25m x 70m. Voldoende ruimte om uw paard optimaal te trainen. Ook zijn er hindernissen aanwezig, zodat u ook uw springtechniek kan optimaliseren of om afwisseling te bieden in de training.
Stapmolen
Onze stapmolen biedt u de mogelijkheid om uw paard te laten bewegen zonder dat het bereden wordt. En voor de warming up of cooling down is de stapmolen een goede aanvulling.

Longeerbak

Er is een longeercirkel beschikbaar om indien gewenst, uw paard te trainen aan de hand. Het is ook een veilige omgeving om de jonge paarden wegwijs te maken met het longeerwerk. De piste is ruim en voorzien van een rubberen kantkering.

Persoonlijke berging

U kunt bij ons uw spullen gemakkelijk, eenvoudig en veilig opbergen in een persoonlijke kastruimte. Uw privé eigendommen kunt u hier gedurende uw verblijf veilig achterlaten.

small2

small3