• nl
  • en

Stallen

Bij Invictus is uw paard in goede handen. Met professionele zorg en kwaliteit bieden we u en uw paard de kans om samen te groeien. Op dit moment bieden we 21 ruime en lichte stallen (3,5 x 3,5) en 3 ruime loopstallen voor de opfok van onze fokproducten.

Op de 10 hectare die Invictus omringt is er voldoende weidegang mogelijk, zodat de paarden elke dag buiten kunnen. Ook biedt Invictus mooie uit rij mogelijkheden, zodat u direct vanaf Invictus de bossen kunt verkennen.

Er zijn 2 mooie, professionele buitenbanen, een van 20 x 40 meter en een baan is 25 x 70 meter. Er zijn zowel springmaterialen als dressuurhekjes aanwezig, zodat de recreant en ook de spring- en dressuurruiters aan hun trekken kunnen komen.

We hebben 6 ruime was/poetsplaatsen met solarium en ook een veilige, afgesloten longeercirkel waar u rustig uw paard aan de longe kunt trainen. Er is ook een overdekte stapmolen.

Voor en na een bezoek aan uw paard kunt u zich bij ons omkleden en opfrissen. Er zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig, onder meer een toilet en douche. Deze bevinden zich achter de verwarmde koffiekamer, waar u tevens gebruik van kunt maken. Hier kunt u even ontspannen en genieten van een heerlijk kopje koffie. Uw kunt uw spullen veilig opbergen in een prive zadelkast.

small3

small2