• nl
  • en

Training -instructie-africhting

 

Invictus staat garant voor kwaliteitsvolle, op eigen locatie gefokte sportpaarden en professionele training en begeleiding naar elk gewenst niveau.

In alle rust en vertrouwen worden de jonge paarden op Invictus zadelmak gemaakt, dit doet team Invictus in samenwerking met Jeroen Snijders.

Daarna gaat Elles van der Aalst aan de slag met de verdere opleiding van de jonge dieren, zij weet met haar kennis en vaardigheden de paarden op te leiden tot betrouwbare en fijn na te rijden paarden. Die zich uitermate goed in de sport ontwikkelen en zich daar ook kunnen bewijzen. Ze heeft ruime ervaring en weet deze veelbelovende paarden dan ook consequent naar een hoger niveau te tillen.

De opleiding en training van de jonge springpaarden wordt gegeven door Paul van Ewijk, samen met Jeroen Snijders. Beiden hebben veel ervaring in het opleiden van jonge paarden en Paul heeft zelf paarden uitgebracht tot en met internationale wedstrijden (1.60m). Deze kennis brengt hij over aan de jonge springpaarden, zodat deze dieren zich met veel vertrouwen kunnen ontwikkelen tot wedstrijdniveau en in de sport uitgebracht kunnen worden.